de beste hulp bij letselschade

De beste hulp bij letselschade

Hoe kiest u voor de beste hulp bij letselschade

Een ongeval en wat dan? Kies voor de beste hulp bij letselschade!

Wanneer u letselschade in Google intoetst, krijgt u méér dan 400.000 resultaten te zien. Heel veel kantoren bieden naar hun zeggen “de beste hulp bij letselschade”.

Maar … wie kiest u dan? Welk letselschadebureau is betrouwbaar? Want in de media is regelmatig te lezen over louche bedrijven. Of kantoren die u kosten in rekening te brengen, terwijl dat wettelijk gezien helemaal niet hoeft.

Kortom, hoe vindt u de beste hulp bij letselschade. U bent bij ons in ieder geval aan het juiste adres. Waarom? Dat leggen wij u graag uit.

Waarop moet u letten bij de keuze voor een letselschadebureau?

U kunt een kwalitatief goed letselschadebureau herkennen aan (één van) de volgende objectieve kwaliteitseisen:

  • Het Register Letselschade (voorheen Keurmerk Letselschade). Een letselschadebureau met dit keurmerk voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Er vinden jaarlijks audits plaats, evenals strenge kantoorcontroles.
  • De NLE is de branchevereniging van Nederlandse letselschadespecialisten. Letselschadebureaus die hierbij aangesloten zijn, worden getoetst op de hoogste kwaliteitseisen. Ze moeten in het Register Letselschade zijn opgenomen en voldoen aan de Gedragscode Behandeling Letselschade. Dit staat garant voor een goede belangenbehartiging.
  • De Gedragscode Behandeling Letselschade is een richtlijn die 20 beginselen omvat waaraan de behandeling van de letselschade aan moet voldoen.
  • Letselschadebureaus die staan ingeschreven in het Register Letselschade hebben letselschadespecialisten in dienst die het NIVRE opleidingstraject hebben doorlopen en staan ingeschreven in het register van letselschade-experts. Ook dit is een goede kwaliteitswaarborg.

Hulp bij letselschade: een “vertrouwensdienst”!

Voor de behandeling van uw letselschade is het belangrijk dat u het volste vertrouwen heeft in degene die u helpt. Gaat u bij de keuze van uw letselschadebehandelaar dan niet over één nacht ijs.

De bovenstaande keurmerken, opleidingseisen en gedragscodes geven in ieder geval de beste basis voor een goede vertrouwensrelatie.

Het is daarbij echter cruciaal dat uw letselschadespecialist ook alle tijd en aandacht voor u en de specifieke omstandigheden van uw letselschade heeft. Het moet voor u “goed voelen”.

Van der Toorn Personenschade en de beste hulp bij letselschade

Uw letselschade is bij ons in goede handen! Wij voldoen aan alle bovengenoemde kwaliteitscriteria.

Maar net zo belangrijk is dat wij weten dat ons onderlinge vertrouwen zo snel en goed mogelijk moet worden opgebouwd. Dit doen wij door u al direct bij het begin thuis te komen bezoeken. Door daarna nauw contact met elkaar te houden en door u steeds op de hoogte te houden van wat er allemaal in uw letselschade gebeurt.

U bent de klant en “de klant is koning”. Wij geven u op duidelijke wijze deskundig advies, zodat u steeds de juiste beslissingen kunt nemen. Uit onze onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken blijkt keer op keer dat onze aanpak door onze klanten als prettig en deskundig wordt ervaren.

Niet tevreden over uw huidige hulp bij letselschade?

Heeft u twijfels over de capaciteiten en werkwijze van uw huidige belangenbehartiger? Of is er simpelweg geen onderlinge “klik”?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een voor u geheel vrijblijvend letselschade advies. Dat kost u niets.

En als het nodig is nemen wij de hulp bij letselschade over van uw huidige belangenbehartiger. Dat kost u evenmin iets, want onze kosten moeten óók door uw tegenpartij worden vergoed.

Neem dus gerust contact met ons op om uw letselschade te bespreken. Onze letselschadehelpdesk wordt geleid door mevrouw mr. Juliëtte van Daal-Brienen. Juliëtte staat u graag te woord: u kunt haar rechtstreeks bellen op nummer 070-3010648 of via 0318-470021.

Van der Toorn Personenschade helpt u graag en helpt u goed. Beloofd!

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.