Uw cliënt heeft letselschade opgelopen? - Letselschadebureau van der Toorn
  • Home
  • Uw cliënt heeft letselschade opgelopen?

Uw cliënt heeft letselschade opgelopen?

Dan wordt er van u verwacht dat u de beste oplossing faciliteert voor uw klanten. Van der Toorn Personenschade is uw professionele partner in letselschade. In samenwerking met u wordt de hoogste graad van dienstverlening geleverd aan uw cliënten. Persoonlijk contact en de beste aanpak voor uw klant zijn de speerpunten waarmee wij tientallen partners in heel Nederland succesvol bedienen rondom letselschade. Mogen wij u helpen?

Veranderend klantgedrag vraagt om een sterke partner

Als één van uw klanten letsel oploopt, dan zult u dat bijna altijd als één van de eerste weten. Want wie belt men anders dan de eigen tussenpersoon. Van u worden – zeker vandaag de dag – niet alleen antwoorden verwacht, maar vooral daden: advies, pro actief meedenken en concreet handelen. Ook als het gaat om een relatief ingewikkeld vakgebied als letselschade.

Uw klanten vragen op service-level niveau tegenwoordig steeds meer van u. Of die service in uw servicecontracten besloten zit of niet. En voor iedere handeling een rekening sturen, dat ligt niet voor de hand. Zeker niet in geval van letselschade. Bij Van der Toorn Personenschade zijn wij gespecialiseerd in letselschade en het helpen van uw klant op een niveau waarmee u zich onderscheidt in kwaliteit.

Intermediair en Van der Toorn Personenschade

Het is zowel in het belang van uw klant als in uw belang, om voor uw klant een letselschadebureau in te schakelen. Waarom?

  1. Qua kennis en kunde is het bijna altijd verstandig om uw klant te laten helpen door een letselschadespecialist. Verzekeraars zijn er op zich niet op uit om uw klanten “geen schadevergoeding” te betalen. Maar zij zoeken wel vaak naar de “goedkoopste” mogelijkheid om een letselschade te regelen. En dat is dus niet perse in het belang van uw klant.
  2. De service naar uw klant toe. Als dit in goede samenwerking met elkaar gebeurt, kan het zelfs een onderscheidende werking hebben ten opzichte van uw concurrentie. Bij een goede communicatie tussen uw klant, het letselschadebureau en uzelf, is er duidelijk sprake van een win-win situatie. Uw klant wordt middels hoogwaardige juridische dienstverlening kosteloos geholpen en als tussenpersoon ontvangt u daarvoor de “credits”. Zonder dat het u iets kost.
  3. Een letselschadebureau scheelt u simpelweg tijd en werk. Tijd die u niet zo maar altijd bij uw eigen klanten in rekening kunt brengen.
  4. Als intermediair loopt u het risico om – volkomen onbewust – onjuiste adviezen te verstrekken aan nota bene uw eigen klanten. Dat is voor uw klant en u uitermate vervelend. Formeel kan dit zelfs leiden tot een klacht of een aansprakelijkstelling, met alle financiële gevolgen van dien. Maar in ieder geval wordt het vertrouwen geschaad en daardoor komt de commerciële relatie met uw klant onder druk te staan. En dat is wel het laatste dat u wilt.

Samenwerken met Van der Toorn Personenschade

Het is voor u heel belangrijk dat onze hulp voor uw klant en u daadwerkelijk van toegevoegde waarde zal zijn. Want anders werkt het alleen maar averechts en wordt u alsnog geconfronteerd met een ontevreden klant.

En juist op het gebied van optimaal samenwerken onderscheidt Van der Toorn Personenschade zich van andere letselschadebureaus. Onze toegevoegde waarde zit in een daadwerkelijke samenwerking tussen uw klant, u als tussenpersoon en ons letselschadebureau. Want alleen op die wijze kunnen wij uw klant en u zo optimaal mogelijk en onderscheidend van anderen helpen aan een rechtvaardige schadevergoeding.

Samen met u bekijken we hoe wij uw klanten en u het beste van dienst kunnen zijn. Daarbij staan de wensen van uw klanten en u over de omgang met elkaar centraal.

De garantie dat onze hulp voor uw klant kosteloos is

Van der Toorn Personenschade garandeert u dat wij uw klanten te allen tijde volledig kosteloos zullen helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Mocht de aansprakelijkheid niet vast komen te staan of mocht een aansprakelijke partij onze kosten om andere redenen niet of niet volledig vergoeden, dan is dat ons bedrijfsrisico en komt dat niet ten laste van uw klanten.

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent een samenwerking met één van de beste letselschadebureaus in Nederland. Vul dan direct het contactformulier in en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking of download eerst onze brochures voor professionals. Klik hier voor de brochure pagina of vul nu het formulier in.

Partnerformulier Van der Toorn Personenschade

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.