Digitaal beschikbare letselschade informatie - Letselschadebureau van der Toorn
  • Home
  • Digitaal beschikbare letselschade informatie

Digitaal beschikbare letselschade informatie

Op deze bladzijde kunt u onze letselschadefolders bekijken en downloaden. Als u op de button van de door u gewenste folder klikt, dan opent de folder zich vanzelf en kunt u deze op uw eigen computer opslaan. Maak hieronder uw keuze om de informatie te downloaden.

1. Verkeersongeval in (bedrijfs) auto of SVI-verzekering

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval en was u bestuurder of passagier in een auto, lease-auto of ander bedrijfsvoertuig? Is er wellicht een SVI-verzekering van toepassing? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

auto-ongeluk

2. Verkeersongeval met motor, bromfiets of scooter

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval en was u bestuurder of passagier op een motor, bromfiets of scooter? Is er wellicht een SVI/SVO-verzekering van toepassing? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

motor-brommer-icon-breed

3. Verkeersongeval voetganger, fietser of kind

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval en was u voetganger, bestuurder of ‘achteropzitter’ van een fiets? Heeft uw kind door een verkeersongeval letsel opgelopen? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

verkeersongevallen-icon-breed

4. Bedrijfsongeval: werknemer, uitzendkracht of ZZP-er

Heeft u letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval en bent u werknemer, uitzendkracht, ZZP-er of ondernemer? Lijdt u ook inkomensschade? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

bedrijfsongeval-icon-breed

5. Hondenbeet en overige letselschade

Heeft u letselschade opgelopen door een hondenbeet? Wordt u nu geconfronteerd met extra (medische) kosten en misschien ook wel met inkomensschade? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

hondenbeet-icon-breed

6. Letselschade door whiplash

Heeft u whiplash letsel opgelopen en lijdt u daardoor schade in de vorm van extra (medische kosten) of in uw inkomen? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

whiplash-icon-breed

7. Ongeval met dodelijke afloop

Heeft u door toedoen van een ander een dierbare verloren, dan kan dat ook financieel grote gevolgen hebben.  Het inschatten van die gevolgen vraagt om specialistische juridische kennis. Kennis die wij in huis hebben en waarmee wij u graag willen helpen. Als u daar behoefte aan heeft, dan kunt u onze folder downloaden.

dodelijke-ongevallen-icon-breed

8. Wat is letselschade

Wilt u weten waaruit uw letselschade kan bestaan en welke schade volgens de Wet voor vergoeding in aanmerking komt? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

letselschade-icon-breed

9. Waarom u rechtshulp nodig heeft

Volgens het Nederlands recht heeft u recht op (voor u) kosteloze rechtshulp. Hier kunt u lezen waarom het de bedoeling is dat u die rechtshulp óók echt neemt. Als u wilt, kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van een geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

rechtsbijstand-icon-breed

10. Liever letselspecialist dan rechtsbijstandverzekering

Heeft u letselschade opgelopen en bent u niet (meer) tevreden over uw rechtsbijstandsverzekering? Of maakt u sowieso liever gebruik van een letselschadespecialist? Dan kunnen wij u uitstekend en kosteloos voorzien van geheel vrijblijvend juridisch advies. Download nu de folder.

rechtsbijstand-icon-breed

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.