Letselschade en juridische kosten | Wij helpen u verder met altijd Gratis deskundige rechtsbijstand bij Letselschade
  • Home
  • Letselschade en juridische kosten; onze hulp is gratis

Letselschade en juridische kosten; onze hulp is gratis

Bij Van der Toorn Personenschade is uw hulp bij letselschade in bijna alle gevallen GRATIS. Vul direct het formulier in of lees snel verder

De juridische kosten voor het afwikkelen van uw letselschade? Lees hier dat de hulp van een letselschadespecialist voor u bijna altijd gratis is.

In Nederland is de wet namelijk zo bepaald dat wanneer u letselschade oploopt door schuld van een ander, deze ander ook de juridische kosten moet betalen die wij maken om uw letselschade te verhalen. Gelooft u dat niet? Klik dan hier voor het wetsartikel, dat officieel artikel 6:96 BW heet.

Zit er dan geen addertje onder het gras? Nee, er zit geen addertje onder het gras! De wetgever in Nederland ziet de kosten voor het verhalen van uw letselschade als onderdeel van uw letselschadevergoeding. Wij sturen de rekening voor onze juridische hulp bij Letselschade dan ook rechtstreeks naar de aansprakelijke partij. U krijgt die rekening dus niet eens te zien, terwijl u toch gebruik kunnen maken van onze deskundige hulp bij Letselschade.

Eerste inventaristatie van uw letselschade altijd gratis

En wat als u van tevoren twijfelt over de juridische haalbaarheid van uw letselschade? Bel ons dan gewoon. Want voordat wij beginnen met wiens letselschade zaak dan ook, bieden wij altijd een volledig vrijblijvende en Gratis letselschade inventarisatie aan. Zie dat maar als een eerste kennismaking met u en uw letselschade. In dit gesprek beoordeelt uw letselschadespecialist of uw letselschade, redelijkerwijs gezien, juridische kans van slagen heeft. Is dit naar onze mening het geval, dan hoort u dat meteen en dan gaan wij gegarandeerd kosteloos voor u aan de slag!. Tot dan toe heeft u sowieso nog euro aan juridische kosten gemaakt.

Stel direct uw vraag en ontvang dezelfde werkdag nog een eerste gratis advies. 

 

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.