Heeft u goede letselschade advocaat of goed letselschadebureau nodig?
  • Home
  • Letselschade Advocaat

Letselschade Advocaat

Snelnaar-letselschadeadvocaat

Als u letsel heeft opgelopen door schuld van een ander, dan is het logisch dat u uw letselschade vergoed wilt hebben. Dat kunt u natuurlijk alleen en zonder hulp proberen te doen, maar vaak is het voor u veel verstandiger én makkelijker om een letselschade advocaat of een letselschadebureau in te schakelen.

Want als het over letselschade gaat, bent u zelf meestal niet deskundig genoeg om uw eigen belangen voldoende te behartigen. Door een letselschade advocaat of letselschadebureau in de arm te nemen, kunt u er op vertrouwen dat u krijgt waar u recht op heeft. En dan weet u dat er ook iemand is die alleen op uw belangen let. Zeker als u bedenkt dat de hulp van een letselschade advocaat of letselschadebureau voor u volledig GRATIS is.

Maar zoek dan wel een erkend letselschade advocaat of letselschadebureau. Die kunt u herkennen aan het Keurmerk Letselschade.

Wat is letselschade

Uw letselschade kan bestaan uit:

1. extra kosten
2. verlies van inkomen (inkomensschade)
3. smartengeld (gederfde levensvreugde) èn
4. uw juridische kosten (het honorarium van uw letselschade advocaat of letselschade bureau => lees: onze kosten).

Zoek een letselschade advocaat of letselschadebureau dat bij u past

Als u door schuld van een ander letselschade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door:

dan wilt u graag een letselschade advocaat of letselschadebureau dat bij u past.

Geen “hoogdravende taal”, “bekakt geklets” of andere “interessant-doenerij”, maar iemand die supergoed is in letselschade en daarnaast prettig is in de omgang en het onderling persoonlijk contact.

U zoekt een letselschade advocaat of letselschadebureau dat het merkbaar prettig vindt om uw belangen te behartigen en om u te helpen. En die u van te voren durft te garanderen dat er geen kosten zijn verbonden aan zijn of haar juridische hulp bij letselschade.  Dan bent u bij Van der Toorn Personenschade aan het juiste adres!

Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade kan u als geen andere letselschade advocaat of letselschadebureau helpen. Hoogwaardige juridische dienstverlening op een laagdrempelige manier gebracht. Dat is waar wij voor staan. Dus geen moeilijk gedoe, maar prettig en menselijk onderling contact. U bent de klant en wij helpen u graag! Dat merkt u aan alles.

Wat kost een letselschade advocaat of letselschadebureau?

Bij Van der Toorn Personenschade kost juridische hulp bij letselschade u niets! In de Wet is namelijk bepaald dat de hulp van een letselschade advocaat of letselschadebureau voor u als letselschade slachtoffer volledig kosteloos is. Wij leggen u graag uit waarom.

De kosten van uw letselschade advocaat of letselschadebureau worden als onderdeel van uw totale letselschade gezien. Met andere woorden: de aansprakelijke partij – bijna altijd een verzekeraar – is ook verplicht om uw juridische kosten (lees: de kosten van uw letselschade advocaat of letselschadebureau) te vergoeden. Dat staat in art. 6:96 BW.

Dus als u een letselschade advocaat of letselschadebureau inschakelt om uw juridische belangen bij letselschade te behartigen, dan kost u dat niets. Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade durft u dat als één van de weinigen in Nederland te garanderen.

Wij garanderen u namelijk van te voren èn schriftelijk, dat onze hulp bij letselschade voor u echt ALTIJD volledig kosteloos is. Daarin zijn wij echt uniek, want er is in Nederland geen andere letselschade advocaat of geen ander letselschadebureau dat u direct en van te voren hetzelfde durft te garanderen als wij!

Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade

Bij Van der Toorn werken alleen de méést ervaren letselschadejuristen, (register-)experts en letselschadespecialisten. Wij besteden niet minder dan 100% van onze tijd aan de letselschade zaken en aan niets anders. Niet iedere letselschade advocaat of ieder letselschadebureau kan met recht hetzelfde zeggen!

Sinds 1999 helpen wij letselschade slachtoffers met het claimen van hun letselschade. Wij zijn dé letselschadespecialist in Nederland en daar kan geen andere letselschade advocaat of geen ander letselschadebureau tegen op! Bij ons geen onervaren of beginnende letselschade advocaten of letselschadejuristen. Bij letselschadebureau Van der Toorn Personenschade werken alleen letselschadespecialisten van het hoogste niveau. Dus met vele jaren ervaring in letselschade, letselschade en nog eens letselschade!

Letselschade advocaat en juridische procedure

In Nederland worden 95% van alle letselschade claims zonder gerechtelijke procedure afgewikkeld. Bijna altijd wordt een letselschade afgewikkeld in de vorm van een “schikking”, die tussen de aansprakelijke verzekeraar en u tot stand wordt gebracht. Dit vergt dus het nodige aan onderhandelingsvaardigheden, die u zelf meestal niet heeft. Althans niet op het gebied van letselschade.

Uw letselschadespecialist of letselschade advocaat zal dus bijna nooit namens u hoeven te procederen. En gelukkig maar, want een juridische procedure vraagt van u en uw letselschade advocaat vaak vele jaren werk, geduld en frustratie. Als letselschade slachtoffer zit u daar natuurlijk niet op te wachten, tenzij het echt niet anders kan….

Een letselschadespecialist van letselschadebureau Van der Toorn Personenschade kan als geen ander inschatten wanneer een juridische procedure nodig is, en wanneer niet. De letselschade advocaten met wie wij samenwerken adviseren u en ons daarbij en waar nodig starten wij met u en de letselschade advocaat met wie wij samenwerken een procedure tegen de aansprakelijke verzekeraar. Want wie niet horen wil, die moet maar voelen! Zo simpel is dat.

Gelukkig wijst de praktijk uit dat een gerechtelijke procedure door een letselschade advocaat zelden of nooit nodig is. En zeker niet, als u door ons kantoor en de met ons kantoor samenwerkende letselschade advocaten wordt bijgestaan. Wij helpen u op een persoonlijke manier met een “hands on” mentaliteit, waar menig letselschade advocaat of letselschadebureau jaloers op zou zijn!

Letselschade advocaat voor u bijna altijd Gratis

Van der Toorn Personenschade is hét letselschadebureau waarbij juridische ondersteuning van de letselschadespecialisten voor u altijd GRATIS is.

Een aansprakelijke partij is namelijk óók verplicht om uw juridische kosten (lees: ons honorarium) te vergoeden. Want formeel juridisch gezien worden de kosten van een letselschade advocaat of letselschadebureau als onderdeel van uw totale letselschade gezien. Hierdoor kost de dienstverlening van een letselschade advocaat of letselschadebureau u feitelijk niets.

Vaak kunnen wij al direct tijdens ons eerste contact en puur aan de hand van uw eigen verhaal, inschatten hoe groot de kans is op vergoeding van uw letselschade. Als wij denken dat u voldoende kans heeft op een letselschade vergoeding, dan krijgt u van ons meteen de schriftelijke garantie dat onze hulp voor u volledig kosteloos zal zijn. Dus mocht de tegenpartij onze kosten niet of niet volledig vergoeden, dan is dat ons bedrijfsrisico en niet het uwe. Want kosteloos is kosteloos!

U krijgt onze nota’s niet eens te zien, want die gaan rechtstreeks naar de aansprakelijke partij. Aanbetaling van honorarium of een nota achteraf komt bij ons niet voor! Als wij in uw zaak geloven, dan gaan wij er voor en hoeft u van te voren niets te betalen. En achteraf evenmin. Beloofd!

Van der Toorn Personenschade is dermate deskundig op het gebied van letselschade, dat wij u zonder enige zorg een kostengarantie durven en kunnen geven. Want wij zitten er met onze inschattingen zelden of nooit naast. En die enkele keer dat wij er wel naast zitten …… tja, dat overleven wij wel. Kom daar maar eens om bij een andere letselschade advocaat of letselschadebureau!

Werkwijze letselschadespecialisten Van der Toorn Personenschade

De werkwijze van onze letselspecialisten is erop gericht om u als slachtoffer zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor ons is van belang dat er recht wordt gedaan en dat uw letselschade volledig wordt vergoed. Wij nemen u daarbij zoveel mogelijk papierwerk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Eerste advies letselschadeadvies sowieso altijd GRATIS

Als u letselschade heeft opgelopen, dan is het eerste advies van een letselschade advocaat in zijn algemeenheid geheel gratis. En dat is bij ons ook zo. U kunt ons om advies vragen via het formulier op deze bladzijde, per email, per telefoon of zelfs per chat.

Op basis van ons eerste contact maken wij meteen de inschatting of uw zaak haalbaar is of niet. Is uw zaak in onze ogen voldoende haalbaar, dan krijgt u direct een schriftelijke kostengarantie en volgt er binnen één week een huisbezoek van een van onze letselschadespecialisten. Dit gesprek is voor u volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Samen met u lopen we de hele zaak door. Heeft u tijdens de bespreking voldoende vertrouwen in ons gekregen, dan gaan wij direct daarna voor u aan de slag. En dat kost u niets, want de tegenpartij betaalt onze rekening.

U krijgt onze facturen niet eens te zien, want die worden rechtstreeks verhaald op de tegenpartij. Kosteloos is kosteloos en kom daar maar eens om bij andere een letselschade advocaat of letselschadebureau! Van der Toorn Personenschade helpt u graag en helpt u goed

Met vestigingen in Voorburg (ZH), Ede (Gld.), Bredevoort (Achterhoek) en Nederweert (LB) zijn wij altijd dicht bij u in de buurt en daarom perfect in staat om uw belangen op een deskundige en prettige manier te behartigen. Van den Helder tot Maastricht, van Vlissingen tot Groningen en alles wat daar tussen ligt!

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.