Letselschade motorongeval? Wij helpen motorrijders met deskundig advies
  • Home
  • Letselschade motorongeval? Win altijd juridisch advies in.

Letselschade motorongeval? Win altijd juridisch advies in.

Verkeer-motor

Slachtoffers van een motorongeval hebben het zowel fysiek als juridisch vaak lastig. Wij staan hen bij met raad, daad en voor hen kosteloos juridisch advies.

Motorrijder en letselschade: geen goede combinatie

Motorrijden geeft een fantastisch gevoel van vrijheid en maakt u enorm relaxed. Maar als motorrijder bent u helaas veel kwetsbaarder in het verkeer dan bijvoorbeeld een automobilist. Als het misgaat, dan gaat het ook echt mis, met voor u als motorrijder meestal ernstig letsel tot gevolg

Natuurlijk bent u zich als motorrijder maar al te zeer van deze gevaren bewust. Daar ligt het ook niet aan. Maar helaas geldt dit niet voor de gemiddelde automobilist. Heel vaak wordt u door hen niet – of niet tijdig – opgemerkt. Op de motor zit een ongeluk met letselschade dus letterlijk en figuurlijk “in een klein hoekje”. Buiten uw schuld om.

Letselschade kan u in de huidige tijd al snel in financiële problemen brengen. Zeker als er niet alleen sprake is van extra kosten, maar ook van inkomensschade. En sowieso heeft u altijd recht op smartengeld.

Letselschade door motorongeval: u loopt dubbel risico

Niet alleen loopt u als motorrijder meer kans op ernstige letselschade dan bijvoorbeeld een automobilst, maar verzekeraars doen ook vrijwel altijd moeilijk over de schuldvraag.

Aansprakelijkheidsverzekeraars stellen namelijk vrijwel standaardmatig dat u als motorrijder vast wel te hard zult hebben gereden. Niet zelden wil men uw letselschade dan ook niet of maar voor een klein gedeelte vergoeden. Het gaat nu eenmaal om financiële belangen en dan kan het een verzekeraar helpen als men uw letselschade niet helemaal, maar slechts voor een gedeelte hoeft te vergoeden.

Maar als er één ding is dat wij in de loop der jaren hebben geleerd, dan is het dat verzekeraars dáár nogal eens naast zitten, maar dat moeilijk kunnen of willen toegeven. En soms is het van hun kant ook gewoon “proberen om het proberen”.

Letselschade als motorrijder? Snel letselschadebureau inschakelen

Juist omdat uw letselschade als motorrijder vaak ernstig uitpakt, is juridische hulp op het gebied van letselschade sowieso al van het grootste belang. Een verzekeraar zal vrijwel altijd en standaardmatig proberen om direct vanaf het begin onder (volledige) vergoeding van uw letselschade uit te komen. Dus dan is het des te belangrijker dat u al heel snel een letselschadebureau inschakelt. Want dat is echt in uw belang.

Het inschakelen van een letselschadebureau is voor u namelijk volledig kosteloos. Bij letselschadebureau Van der Toorn Personenschade garanderen wij u dat ook echt schriftelijk en van te voren.

Hulp letselschadebureau voor u dus altijd gratis

In Nederland is het zo geregeld dat uw tegenpartij volgens de Wet óók verplicht is om uw juridische kosten (lees: ons honorarium) te vergoeden. Dat staat in art. 6:96BW. De juridische kosten zijn onderdeel van uw totale letselschade en moeten apart van uw eigen letselschade worden vergoed.

Onze nota’s worden rechtstreeks en apart naar uw tegenpartij gestuurd. En die moet onze kosten ook weer rechtstreeks en apart van uw eigen letselschade met ons verrekenen. Daarmee wordt onze juridische hulp voor u dus volledig kosteloos (lees: GRATIS).

Wij beloven u dat er geen “addertjes onder het gras zitten”. Want voor wij voor u aan de slag gaan, krijgt u van ons een hele duidelijke en schriftelijke kostengarantie. Wij garanderen u daarin volledig kosteloze rechtshulp. Uw tegenpartij moet onze nota’s betalen. En als die dat niet of niet volledig doet, dan is dat ons bedrijfsrisico en niet het uwe.

Behoefte aan letselschade advies?

Heeft u als motorrijder letselschade opgelopen en heeft u behoefte aan juridisch advies? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het formulier op de website, per email, via de telefoon of zelfs per chat. Wat u het prettigst vindt.

U krijgt van ons een eerlijk en duidelijk advies en dan kunt u daarna zelf kijken wat u er mee doet. Want ons advies verplicht u tot niets.

Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade helpt u graag, goed en altijd GRATIS.

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.