Letselschade ontstaan door verkeersongeval met bromfiets of snorfiets
  • Home
  • Letselschade brom- en snorfietsers

Letselschade brom- en snorfietsers

Verkeer-bromsnorfiets

Slachtoffers van een ongeval met een brommer, scooter of snorfiets hebben het zowel fysiek als juridisch vaak lastig. Wij staan hen bij met raad, daad en voor hen kosteloos juridisch advies.

Letselschade door een verkeersongeval bij brommers etc.

Veel mensen gebruiken voor hun dagelijks vervoer een bromfiets, snorfiets of scooter. Ze zijn niet moeilijk te rijden, kunnen overal tussendoor en u heeft geen parkeerproblemen.

Helaas bent u met uw brommer, scooter of snorfiets ook kwetsbaarder in het verkeer. De kans op letsel en letselschade na een verkeersongeval met een bromfiets, scooter of snorfiets is statistisch gezien een stuk groter.

Meestal lopen mensen botbreuken, hoofdletsel, een whiplash of – op zijn gunstigst – alleen kneuzingen op. Maar bijna ieder letsel veroorzaakt extra kosten of een verlies van inkomen.

Letselschade door een verkeersongeval moet door de schuldige worden vergoed. Meestal krijgt u dan te maken met de verzekeringmaatschappij van de veroorzaker. En verzekeraars die hebben het nu eenmaal niet zo op bromfieters, snorfietsers en scooterrijders.

Verzekeraars werken tegen bij letselschade door verkeersongeval

In de dagelijkse praktijk merken wij dat een verzekeringmaatschappij bij letselschade door een verkeersongeval bij brommers, snorfietsers en scooters bijna altijd moeilijk doet over aansprakelijkheid. Dus over het ja dan nee gaan vergoeden van uw letselschade.

Men stelt vrijwel standaardmatig dat u met uw bromfiets, snorfiets of scooter de maximum snelheid wel zult hebben overtreden of dat u niet (goed genoeg) heeft uitgekeken. En hoe jonger u bent, des te vaker worden deze argumenten uit de kast gehaald. Gewoon omdat een verzekeraar wil proberen om u niet te hoeven uitkeren na letselschade door een verkeersongeval.

Omdat op een bromfiets, scooter of snorfiets nu eenmaal sneller letselschade oploopt door een verkeersongeval dan een ander, is het voor u van groot belang dat u bij letselschade door een verkeersongeval zo snel mogelijk deskundige hulp inschakelt. Want anders doet u zichzelf echt te kort!

Letselschade door een verkeersongeval

Als u met de bromfiets, scooter of snofiets letselschade oploopt door een verkeersongeval, dan is het logisch dat u uw letselschade vergoed wilt hebben van uw tegenpartij. Uw letselschade kan bestaan uit:

1. extra kosten
2. verlies aan inkomen (inkomensschade)
3. smartengeld (gederfde levensvreugde) èn
4. uw juridische kosten

Van der Toorn Personenschade is HET letselschadebureau in Nederland. Ons team van méér dan 20 letselschade professionals staat klaar om u te helpen bij het claimen van uw letselschade door een verkeersongeval. En dat kost u niets!

GRATIS juridische hulp bij letselschade door bromfietsongeval

Bij Van der Toorn Personenschade heeft u altijd recht op GRATIS rechtsbijstand na letselschade door een verkeersongeval met een bromfiets, scooter of snorfiets. Daarin zijn wij in Nederland echt uniek.

In de Nederlandse wet staat dat een aansprakelijke partij voor letselschade na een verkeersongeval óók de kosten van juridische hulp (lees: onze kosten) moet vergoeden. Dat staat in art. 6:96 BW.

Ons honorarium wordt dus als een apart onderdeel van uw totale letselschade gezien. Onze nota’s worden rechtstreeks en apart van uw andere letselschade naar de aansprakelijke partij gestuurd. En die moet ze ook apart en rechtstreeks met ons verrekenen.

Op deze wijze wordt onze hulp bij letselschade door een verkeersongeval voor u volledig kosteloos. U hoeft onze nota’s ook niet eerst voor te schieten of iets dergelijks. Sterker nog, u krijgt onze facturen niet eens te zien, want die gaan rechtstreeks naar de tegenpartij.

U krijgt u letselschade door een verkeersongeval voor 100% vergoed en de tegenpartij betaalt onze kosten.

U krijgt van ons van te voren een duidelijke en schriftelijke kostengarantie waarin dit allemaal staat. En als de aansprakelijkheid uiteindelijk niet (volledig) komt vast te staan of de tegenpartij vergoedt onze kosten om andere redenen niet of niet helemaal, dan is dat ons bedrijfsrisico en niet het uwe. Beloofd!

Letselschade door een verkeersongeval en behoefte aan advies?

Reed u op een bromfiets, snorfiets of scooter, heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval en heeft u behoefte aan advies?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via het formulier op de website, per email, per telefoon of zelfs via de chat. U krijgt van ons een eerlijk en duidelijk advies. En dat verplicht u tot niets. Daarna kunt u zelf kijken wat u met ons advies gaat doen.

Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade helpt u graag, goed en altijd GRATIS!

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.