Letselschade verkeersongeval pizzakoerier? Lees hier wat uw recht is
  • Home
  • Letselschade verkeersongeval pizzakoerier

Letselschade verkeersongeval pizzakoerier

Bedrijf-pizzakoerier

Heeft u als pizzakoerier door uw eigen schuld letselschade opgelopen bij een verkeersongeval? Dan krijgt u uw letselschade toch bijna altijd voor 100% vergoed!

Als pizzakoerier rijdt u bijna altijd op een brommer van uw werkgever. Vaak heeft uw werkgever voor u een speciale verzekering afgesloten. Loopt u tijdens uw werk als pizzakoerier letselschade op door een verkeersongeval, dan krijgt u uw letselschade altijd volledig vergoed. Ook al was het ongeval uw eigen schuld!

Bij letselschade verkeersongeval schade ook 100% vergoed

Als u als pizzakoerier tijdens uw werk letselschade oploopt door een verkeersongeval, dan krijgt u uw letselschade toch volledig vergoed. Tenminste, als uw werkgever een zogenaamde Schade Verzekering Opzittenden (SVO-verzekering) voor zijn brommers heeft afgesloten.

Vooral de grotere pizzaketens hebben zo’n verzekering. Bij de wat kleinere bedrijven ontbreekt het daar nog wel eens aan. Maar als uw werkgever voor u geen extra verzekering heeft afgesloten, dan kunt u uw eigen werkgever aansprakelijk stellen voor letselschade na een verkeersongeval door uw eigen schuld. Dat is niet leuk, maar het kan soms niet anders.

Pizzakoerier en letselschade verkeersongeval eigen schuld

Normaal gesproken is het zo dat uw letselschade na een verkeersongeval als pizzakoerier alléén maar wordt vergoed als een ander aansprakelijk is. Bent u echter zélf schuldig, dan wordt uw letselschade niet vergoed. Immers, u bent zelf de veroorzaker en dat dekt een normale brommerverzekering niet. Want die dekt alleen schade van anderen.

Dus als u pizzakoerier onder werktijd door eigen schuld letselschade oploopt door een verkeersongeval, dan trekt u financieel gezien aan het kortste eind. Er is niemand die uw letselschade gaat betalen.

Pizzakoerier en letselschade verkeersongeval: SVO-verzekering

Daarom kan uw werkgever voor u als pizzakoerier dus een SVO-verzekering afsluiten. Bij een SVO-verzekering gaat het niet om schuld. Een SVO-polis dekt namelijk al uw letselschade na een verkeersongeval, ook al was het uw eigen schuld.

U krijgt uw letselschade voor 100% vergoed van de SVO-verzekeraar van uw werkgever en dat kost uw werkgever niets. Maar …. dan wordt die verzekeraar wél opeens “uw tegenpartij” en dat is voor u geen ideale situatie. U weet immers niets van letselschade!

Verzekering van de baas, dus waarom nog letselschadebureau?

Het claimen van uw letselschade door een verkeersongeval is erg ingewikkeld. En verzekeringsmaatschappijen denken nu eenmaal eerst aan zichzelf en dan pas aan u.

Een verzekeraar weet ook meer over letselschade dan u. Het is voor u gewoonweg te lastig om te checken of de verzekeraar zich wel netjes gedraagt. Zelfs als u denkt dat de verzekeraar van uw baas zoiets nooit zal doen. Zodra een verzekeraar uw letselschade moet gaan vergoeden, wordt het gewoon uw tegenpartij. Met zijn eigen financiele belangen.

Daarom kent het Nederlands recht de mogelijkheid van – voor u – kosteloze juridische hulp bij letselschade na een verkeersongeval. Ook bij een SVO-verzekering.

Gratis juridische hulp bij letselschade verkeersongeval pizzakoerier

Een SVO-verzekeraar is óók verplicht om de kosten van juridische bijstand (lees: ons honorarium) te vergoeden. Onze kosten worden dus als een apart onderdeel van uw totale letselschade gezien.

Onze rekeningen gaan rechtstreeks en apart van uw eigen letselschade naar de SVO-verzekeraar. En die moet onze nota’s ook weer rechtstreeks en apart van uw eigen letselschade aan ons betalen. Op die manier wordt onze rechtshulp voor u als pizzakoerier helemaal GRATIS, want de SVO-verzekering betaalt onze kosten.

U hoeft niet bang te zijn om ons in te schakelen. Want voordat wij voor u aan de slag gaan, krijgt u van ons duidelijke schriftelijke kostengarantie. Daarin staat dat onze hulp voor u volledig kosteloos zal zijn.

Sterker nog, u krijgt onze rekeningen zelfs niet eens te zien en u hoeft onze kosten ook niet eerst voor te schieten. Die worden door de SVO-verzekeraar betaald. En als die dat niet doet, dan komt dat voor ons risico en niet het uwe. Want kosteloos is kosteloos. Beloofd!

Heeft u behoefte aan letselschade advies?

Bent u pizzakoerier en heeft u vragen over letselschade na een verkeersongeval? Neem dan gerust contact met ons op. Dat verplicht u tot niets.

Samen met u kijken we of u recht heeft op vergoeding van uw letselschade. Of gaan we samen na of uw werkgever wel de juiste verzekeringen heeft. Bijna altijd kunnen wij u al direct – en dus puur aan de hand van uw eigen verhaal – vertellen of u wel of geen recht heeft op vergoeding van uw letselschade. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

U kunt ons bellen, mailen of chatten. Wat u wilt. U krijgt van ons een eerlijk en duidelijk onderbouwd advies. Daarna kunt u zelf beslissen wat u ermee wilt doen.

Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade helpt u graag, goed en helemaal GRATIS.

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.