Whiplash door een aanrijding of verkeersongeval? Wij adviseren u
  • Home
  • Letselschade whiplash? Wij helpen u om uw recht te krijgen.

Letselschade whiplash? Wij helpen u om uw recht te krijgen.

Snelnaar-whiplash

Heeft u bij een ongeval whiplash letsel opgelopen? Van der Toorn Personenschade helpt u met persoonlijk en deskundig advies. In de meeste gevallen is dat voor u helemaal GRATIS.

Als u door schuld van een ander whiplash letsel oploopt, dan heeft u recht op vergoeding van uw letselschade. Uw totale letselschade bestaat uit:

1. al uw extra kosten
2. eventueel gemist inkomen
3. smartengeld (immateriële schadevergoeding) èn
4. vergoeding van uw juridische kosten (hierdoor heeft u dus recht op voor u kosteloze rechtshulp)

Omdat wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om te werken aan uw herstel, helpen wij u alle zorg uit handen te nemen.

Wij brengen uw letselschade op een prettige, laagdrempelige maar vooral deskundige manier met u in kaart en claimen uw letselschade bij uw tegenpartij. Dat kost u niets. Beloofd!

Wat is whiplash letsel?

We spreken over een whiplash letsel als u letsel aan uw nek heeft opgelopen door een ongeluk of een andere plotselinge gebeurtenis. Andere benamingen zijn whiplash syndroom en whiplash trauma. Lees hier wat whiplash letsel precies is.

Als u whiplash letsel heeft opgelopen door schuld van een ander, dan heeft u altijd recht op vergoeding van uw letselschade en smartengeld. Ook in de gevallen waarin u binnen relatief korte tijd weer volledig bent hersteld!

Want sommige kosten ontstaan vrijwel meteen nadat u whiplash letsel heeft opgelopen, zoals medische kosten. Soms lijdt u ook al direct inkomensschade. Het is logisch dat u die schade vergoed wilt hebben, zelfs al bent u binnen enkele weken weer genezen.

Welke klachten heeft u bij whiplash letsel?

Omdat er bij een whiplash aan de buitenkant niets te zien is hebben u en uw omgeving soms moeite om te signaleren dat u kenmerken of symptomen van whiplash letsel vertoont.

Wiplash letsel is eigenlijk niet meer dan een verzamelnaam voor allerlei klachten in en vanuit uw nek. Whiplash letsel uit zich in lichamelijke symptomen en psychische klachten. Lees hier meer over whiplash symptonen,het post whiplash syndroom en de neurologische Richtlijn Whiplash 2007.

Als u denkt dat u als gevolg van een ongeval whiplash letsel heeft opgelopen, is het verstandig om niet te lang te wachten en zo snel mogelijk juridische hulp in te schakelen. Dat kan dgeheel vrijblijvend en dus kosteloos met het formulier onder aan deze bladzijde.

Daarnaast heeft Van der Toorn een aparte website over whiplash schadevergoeding waar u uitgebreidere informatie over dit onderwerp kunt vinden.

Whiplash en de rol van onze letselschadespecialisten

Het herstel van een whiplash kan een langzaam en moeilijk proces zijn, waarbij u niet meer normaal functioneert. U bent misschien arbeidsongeschikt geraakt en mist daardoor inkomen.

Of u heeft moeite met het volhouden van uw huishoudelijke taken en heeft daarbij hulp van buitenaf nodig. U moet misschien zelfs geholpen worden bij het verzorgen van uw kinderen of bij het onderhoud aan uw woning. En als u heeft slechts een basiszorgverzekering heeft, dan heeft u de eerste periode geen recht op vergoeding van behandelingen fysiotherapie. Oftewel: u ziet zich geconfronteerd met extra kosten en extra zorg.

Als u zich èn zorgen moet maken over uw herstel èn over uw financiële situatie, dan kan dat uw genezingsproces natuurlijk nooit ten goede komen. U heeft dan iemand nodig die u zorgen uit handen neemt en die u helpt bij het claimen van uw letselschade.

De letselschadespecialisten van Van der Toorn Personenschade kunnen dat als geen ander. Wij staan u bij en nemen alle financiele en juridische zorgen uit uw handen. Wij doen dat goed en wij doen dat graag. En dat kost u niets, want de tegenpartij moet óók onze kosten betalen.

Stel direct uw vraag en ontvang dezelfde werkdag een eerste gratis advies.

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.