Letselschade advies? U kunt bij ons kosteloos deskundig advies inwinnen
  • Home
  • Gratis letselschade advies beschikbaar voor slachtoffer

Gratis letselschade advies beschikbaar voor slachtoffer

Icon-gratisrechtshulp

Onze werkwijze is simpel: ons eerste advies is voor u sowieso altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Vraagt u ons daarna om u met uw letselschade te helpen, dan krijgt u meteen een schriftelijke kostengarantie.

Altijd letselschade advies inwinnen

Wanneer u door schuld van een ander letsel oploopt, dan is het logisch dat u uw letselschade (extra kosten, verlies aan inkomsten en een smartengeld) vergoed wilt hebben. Ook is het dan logisch dat u een letselschadespecialist om advies vraagt. U weet immers niet in hoeverre u recht heeft op vergoeding van letselschade. Laat staan dat het u van te voren gelijk duidelijk is wat u moet doen om die vergoeding ook daadwerkelijk te krijgen.

Eerste letselschade advies altijd vrijblijvend en kosteloos

Ons eerste letselschade advies is voor u altijd volledig vrijblijvend en kosteloos. U hoort direct of wij denken dat u recht heeft op vergoeding van uw letselschade.

En als dat zo is, dan krijgt u van ons meteen de garantie dat onze verdere juridische hulp voor u ook volledig kosteloos zal zijn. Want onze kosten moeten als onderdeel van uw letselschade door de aansprakelijke partij worden betaald. Dat staat in de Wet geregeld in art. 6:96BW.

U hoort dus direct of uw letselschade kans van slagen heeft of niet. En het staat u daarna volkomen vrij om wel of geen gebruik van onze diensten te maken

Waarom advies inwinnen over letselschade?

Wanneer u door schuld van een ander ernstig letsel oploopt, dan zult u als vanzelfsprekend advies inwinnen bij een letselschadespecialist. Sterker nog wij raden het u met klem aan. Lees hier waarom dat zo is!

Maar eigenlijk doet u er altijd goed aan om een letselschade advies in te winnen. Want vrijwel ieder letsel – ook als dat op het eerste gezicht minder ernstig lijkt –  brengt in de regel extra kosten met zich mee. Denk aan (medische), kosten van huishoudelijke hulp en verzorging en andere kosten die voor uw eigen rekening komen.

In de huidige tijd doet zich ook al snel inkomensschade voor. Uitzendkrachten, ZZP-ers en werknemers met een tijdelijk of flexibel contract merken de gevolgen van arbeidsongeschiktheid vrijwel direct in hun portemonnee. Dan is het inwinnen van letselschade advies niet alleen logisch, maar zelfs noodzakelijk.

Voor sommige situaties bestaan bijvoorbeeld vaste regels. Dingen die u als letselschade slachtoffer nu eenmaal niet zelf weet.

Een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade zal al uw vragen over uw letsel en letselschade beantwoorden. U krijgt eerlijk, duidelijk en vooral deskundig antwoord.

Is de hulp van een letselschadespecialist niet heel erg duur?

Nee, dat is het niet. Sterker nog, onze hulp is voor u in alle gevallen volledig kosteloos. Wettelijk is geregeld dat de kosten van een letselschadespecialist als onderdeel van uw letselschade worden beschouwd. Dat staat in de Wet in art. 6:96BW. Onze kosten moeten dus door uw tegenpartij (lees: de verzekeraar van de aansprakelijke partij) worden vergoed. Onze kosten worden rechtstreeks bij de tegenpartij in rekening gebracht. U krijgt onze facturen zelfs nooit te zien. U kunt zich concentreren op uw herstel en wij zorgen er voor dat uw letselschade wordt vergoed. Zo werkt dat!

Maar wat als de aansprakelijkheid niet wordt erkend? Of als de kosten niet helemaal worden vergoed?

Daarin is Van der Toorn Personenschade – van oudsher en vergeleken bij andere bedrijven – echt uniek.

Wij beoordelen uw letselschade meteen tijdens ons eerste contact. Wanneer wij denken dat uw tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan krijgt van ons direct een duidelijke kostengarantie.

U krijgt van te voren dus schriftelijk de garantie dat u van ons nooit kosten in rekening krijgt gebracht. Dus als uw tegenpartij onverhoopt geen aansprakelijkheid erkent of onze kosten om andere reden niet (helemaal) wilt vergoeden, dan beschouwen wij dat als ons bedrijfsrisico en krijgt u van ons geen factuur.

Als deskundig letselschadespecialist weten wij namelijk als geen ander wanneer een tegenpartij aansprakelijk is of niet. Dus durven wij met een gerust hard een kostengarantie af te geven. En die hele enkele keer dat onze inschatting achteraf niet goed bleek te zijn? Ach, zoiets gebeurt zo weinig, dat overleven wij wel ….

Hoe nu verder?

Zoals al gezegd is het eigenlijk altijd verstandig om letselschade advies in te winnen. Want vaak lijdt u daadwerkelijk en direct
schade. Ons eerste advies is voor u altijd geheel vrijblijvend en kosteloos, dus wat let u?

En als wij u mogen gaan helpen, dan zal dat voor u volledig kosteloos zijn en blijven. Wij zorgen voor een goede persoonlijke begeleiding bij het verhalen van uw letselschade. U kunt zich concentreren op uw herstel.

Ook als u twijfelt over het inschakelen van een letselschadespecialist, kunt u ons om advies vragen. U kunt ons bellen, mailen of zelfs chatten. Wat u het prettigst vindt. U krijgt van ons een eerlijk en duidelijk onderbouwd advies. En dan kunt u zelf beslissen wat u met dat advies doet.

Van der Toorn Personenschade helpt u graag, goed en altijd GRATIS.

Wat is u overkomen?

Direct advies nodig? Vul dit formulier in en wij bellen u binnen een dag terug.